keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Leek, cheese, bread - Purjo, juusto, leipä



On cold dark evening it was need for something comforting to eat. I had leeks (bought), homemade sourdough bread and some  cheese in fridge. 

Kalseana pimeänä ilta oli tarve saada jotain lohturuokaa. Olin ostanut purjoa, olin leiponut leipää ja jääkaapista löytyi juustoa.

The no-knead bread was baked day before so I toasted it first. Leeks were sweated until tender. I spread some English mustard on toasted bread and covered it with leeks and cheese. Under grill until cheese is melted. 

Olin leiponut vaivaamattoman leivän (tässä linkki teille suomenkielisille serkkuni blogiin, josta sen löysin) edellisenä päivänä, joten paahdoin leipäviipaleet ensin. Pyörittelin purjosiivuja pannulla, kunnes ne pehmenivät. Levitin englantilaista sinappia paahdetuille leipäviipaleille ja peitin leivät purjolla ja juustoraasteella. Grillasin kunnes juusto oli sulanut.

They look delicious, don´t they? Served with beer. Mmm!
Näyttää hyvältä, eikös? Tarjoiltu oluen kera. Mmm!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti