lauantai 2. helmikuuta 2013

Sausages, parsnips, onions - Makkarat, palsternakkaa, sipulia


This is last parsnip recipe from book, no more parsnip dishes coming up after this one.

Tämä on kirjan viimeinen palsternakkaresepti, joten enää en julkaise tässä blogissa palsternakkaruokia.

To this dish you need some parsnips and onions and good quality sausages. Peel and quarter both vegetables and put them to oven dish. Add some oil and spoonful of garam masala with some salt & pepper. Toss around and cover with foil and put into to hot oven for half an hour.

Tähän ateriaan tarvitset muutaman palsternakan ja sipuleita sekä laadukkaita makkaroita. Kuori ja leikkaa lohkoiksi molemmat kasvikset ja laita ne uunivuokaan. Lisää hieman öljyä ja lusikallinen garam masalaa kera suolan ja pippurin. Sekoita, peitä foliolla ja laita kuumaan uuniin puoleksi tunniksi. 

Meanwhile fry sausages. I used homemade Cumberland sausages. They need more cooking than just frying but no worry as they go into the oven later. 

Sillä välin paista makkarat pannulla. Minä käytin kotitekoisia Cumberland -makkaroita, jotka tarvitsevat enemmän kuin vain pikaisen paiston. Mutta ei hätää, ne menevät vielä uuniin.

Take out the oven dish and remove foil. Add some thyme and sage into dish along with sausages. Put back to oven for some 20 minutes. Serve with green salad.

Ota vuoka pois uunista ja poista folio päältä. Lisää timjamia ja salviaa sekä makkarat ja laita vielä uuniin 20 minuutiksi. Tarjoile vihreän salaatin kera. 

This was warming winter dish, spices filled the house. Very good!

Tämä oli lämmittävä talvinen ateria. Mausteiden tuoksu täytti talon. Oikein hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti