sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Smoked herring, beetroot, horseradish - Savusilakka, punajuuri, piparjuuri


In the book this dish is made with smoked mackerel. You find it in shops, but I don't like it very much. I also wanted to use something more familiar to this salad, so I decided to get smoked herring as it's widely available.

Kirjassa tämä ateria on tehty käyttäen savustettua makrillia. Sitä löytyy kaupoista, mutta en pidä erityisesti pidä siitä. Halusin käyttää tähän salaattiin jotain tutumpaa, joten valitsin savusilakat. Niitähän saa lähes mistä vaan.

Now someone might think that not beetroot again. But yes, there's a lot of recipes of beetroot in the book. Besides I like it very much. All these ingredients go together well if using just two of them. Beetroot and horseradish salad is yummy. Smoked fish (any fish) and horseradish is good pair. So why not using them all together.

Nyt joku ajattelee, että taas punajuuriresepti. Mutta kyllä, kirjassa on paljon reseptejä, joissa käytetään punajuurta. Sitä paitsi pidän siitä hyvin paljon. Nämä ainesosat käyvät yhteen vaikka käyttäisi vain kahta niistä. Punapiparjuurisalaatti on hyvää. Savustettu kala (ihan mikä hyvänsä) on hyvää piparjuurikastikkeen kanssa. Miksei siis yhdistetä näitä kaikkia.

I found the recipe, so look up and make delicious salad which is suitable for vegetarians if you eat fish. 

Resepti löytyi netistä, joten siitä vaan tekemään tätä herkullista salaattia, joka sopii myös kasvissyöjille, jos kala kelpaa myös. Käytä makrillia tai silakkaa, valinta on sinun.

1 kommentti: