maanantai 8. huhtikuuta 2013

Apples, praline, ice cream - Omenat, nougat, jäätelö


As a dessert after duck I served this simple and sweet dish. This recipe was found from River Cottage website too. As we don't get Cox apples here in Finland and I had couple of Granny Smiths in house, I used them. I used pecan nuts instead of walnuts as I found them in house too. Ice cream I needed to shop as someone had eaten all from freezer ;)

Jälkiruoaksi ankan jälkeen tarjoilin tämän helpon ja makean jälkiruoan. Tämäkin resepti löytyy River Cottagen nettisivuilta. Koska meillä täällä Suomessa ei ole Cox-omenaa ja minulla oli kaapissa pari Granny Smith-omppua, käytin niitä. Käytin saksanpähkinän sijasta pekaanipähkinöitä, koska niitäkin löytyi kaapista. Jäätelöä täytyi ostaa, koska joku oli syönyt kaiken pakastimesta ;)

Half of praline was left over so next time I need just to caramelize the apples and get this done even faster. Yummy!

Puolet nougaasta jäi yli, joten seuraavan kerran minun tarvitsee vain karamellisoida omenat ja tämä annos valmistuu vielä nopeammin. Namia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti