sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Fish, lime, mint - Kalaa, limettiä, minttua



Once again we had friend over to cook with me. In his book Hugh suggests sea bass or black bream for this dish. I bought whitefish. It's easy to get here in Finland. This one has been caught from sea, not from lake this time. 

Minulla oli taas ystävä kokkaamassa kanssani. Kirjassaan Hugh ehdottaa käytettäväksi meribassia tms. Ostin merisiikaa. Sitä on helppo saada täällä Suomessa. 

The recipe was found from River Cottage website. In the book Hugh don't mention anything about broth so we didn't make it. Ceviche is dish which you "cook" fish with acid, this time lime juice. You need to marinate fish for one to three hours. 

Resepti löytyi River Cottage -nettisivuilta. Kirjassaan Hugh ei mainitse mitään liemestä, joten emme tehneet sitä. Ceviche valmistetaan "kypsentämällä" kala hapossa. Tässä happo on limettimehu. Kalan täytyy marinoitua tunnista kolmeen tuntiin liemessä. 

We had this for starters with freshly baked bread rolls. It was lovely. I need to make this when it's time for new potatoes. 

Söimme tätä alkupalaksi tuoreiden sämpylöiden kera. Mahdottoman hyvää. Tätä täytyy tehdä uudelleen, kun on uusien perunoiden aika.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti