tiistai 25. kesäkuuta 2013

Rhubarb, strawberries, shortcrust - Raparperi, mansikat, murotaikina


It's been a months break with this blog I noticed. I've been busy with gardening and other things. Today I decided to make this tart as I had some strawberries (bought, ours are not yet ripe), rhubarb is still growing strong and all other ingredients were found in house. 

Huomasin, että on ollut kuukauden tauko tämän blogin kanssa. On ollut yhtä sun toista touhua, puutarhan hoitoa ja juhlia sekä kaikkea siltä väliltä. Tänään päätin tehdä tämän tortun, koska minulla oli mansikoita (ostettuja, omat eivät ole vielä kypsiä), raparperi kasvaa vauhdilla vaikka yritän sitä halukkaille jakaa ja kaikki muut aineet löytyivät kaapeista.

The recipe is on River Cottage website, surprisingly at front page of recipes this time of year. Ready in an hour, just need some time to cool a bit before eating. We had slice of this as a dessert without ice cream or anything. Yummy!

Resepti löytyy River Cottagen nettisivuilta, yllättäen reseptiosion etusivulla tähän aikaan vuodesta. Valmista tunnissa, vain hetken aikaa täytyy odottaa jäähtymistä, jottei polta suutaan. Söimme tätä jälkiruuaksi ilman jäätelöä tai mitään muutakaan. Namia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti