torstai 6. maaliskuuta 2014

Parsnips, sprouts, bacon - Palsternakkaa, ruusukaalia, pekonia


In the book this soup is made with celeriac instead of parsnip. I have been able to eat celeriac after it's completely cooked and I have been able to prepare it earlier. No more I can peel and chop fresh celeriac so I used parsnip which I'm able to handle.

Kirjassa tähän keittoon käytetään juuriselleriä palsternakan sijasta. Olen pystynyt syömään kypsää juuriselleriä ja pystynyt sitä käsittelemään raakana. En pysty enää, joten päätin tehdä tämän keiton palsternakasta, joka ainakin toistaiseksi on sopivien juuresten joukossa. 

I found you the recipe from Telegraph's website. This soup is ready within an hour for start. Hearty soup to eat with slice of good bread. 

Löysin teille reseptin Telegraphin nettisivuilta. Tämä keitto on valmista alle tunnissa. Maukas keitto lämmittää ja sopii syötäväksi tuhdin leivän kera, tällä kertaa se oli Leibomo Limbun mangheco-sipulileipää. 

1 kommentti:

  1. I love parsnips and a soup is a lovely way to use them - like your little bacon sprinkles too

    VastaaPoista